2022 ÖZEL YETENEK SINAVLARI

Değerli Adaylar,
Fakültenize hoş geldiniz... 15. yılını geride bırakan ve 2007 yılından bu yana sayısız mezun veren fakültemiz, 2022 yılı  Özel Yetenek Sınav heyecanını sizlerle paylaşıyor. Alanında uzman akademisyenler eşliğinde nitelikli bir sanat eğitimi almak isteyen herkesi fakültemizin düzenlediği özel yetenek sınavına girmeye davet ediyoruz.
Sizlere bu süreçte yardımcı olacak olmak amacıyla bu özel sayfayı hazırladık. Fakültemiz Resim, Grafik ve Müzik Bölümleri tarafından yapılacak Özel Yetenek Sınavına ait bilgi ve belgelere bu sayfadan ulaşabilir ve online başvurunuzu sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz.
Geleceğin sanatçıları arasında yer alacağına inandığımız tüm adaylara özel yetenek sınavında başarılar dileriz.

Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi
Dekanlığı

 

Önemli Not: Sisteme ilk kez giriş yapan adaylar ilk olarak yeni bir hesap oluşturmalıdır. Hesap oluşturmak için ise aday, TC no, kendi belirleyeceği bir şifre ve aktif bir mail adresi yazmalıdır. Ayrıca işlemi tamamlamasının  ardırdan kendi mailine girerek doğrulama yapması gerekmektedir. Bu aşamalardan sonra aday, TC no ve belirlenen şifre ile Online başvuru işlemlerini gerçekleşitilebilir. Simteme giriş yapıldığında ise "Başvurular" ve "Yayımlanan ilanlar"  tıklanıp gerekli  işlemler sırasıyla ve eksiksiz olarak tamamlanmalıdır. 
 
MÜZİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI SAYFASI  RESİM VE GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI SAYFASI
 
Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınav Yönergesi 2022

İletişim için E-Posta adresi:  gstfozelyetenek@karabuk.edu.tr 
*E- posta adresine göndereceğiniz iletinin konu kısmına mutlaka ilgili bölümün ismi ve konu başlığının yazılması gerekmektedir. Örneğin: "Resim Bölümü başvuru iptali konusunda bilgi"


Önemli Not: Fakültemiz 2022 yılı Özel Yetenek Sınavına ilişkin tüm bilgi ve belgeler bu sayfada duyurulur.  Bu sayfa dışında yapılan duyuruların sorumluluğu Dekanlığımıza ait değildir.