(Yeni) Uzaktan Eğitim Dersleri Final sınavlarıyla ilgili duyuru
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Koordinatörlüğümüz tarafından; uzaktan eğitim ve örgün eğitim programlarında uzaktan eğitim yoluyla verilen ortak zorunlu derslerden AİT 182 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve TUR 182 kodlu Türk Dili II derslerinin final sınavları gözetimsiz uzaktan (online) olarak 18 Mayıs Pazartesi günü; saat: 09.00 - 15.00 aralığında yapılacaktır. Öğrencilerimizin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için http://ait.karabuk.edu.tr ve http://tur.karabuk.edu.tr/ web adreslerini takip etmeleri önemle rica olunur.
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden YDL 181 - YDL 183 - FOL 183 Yabancı Dil dersleri ve gerçek uzaktan eğitim programları dahil final sınavları gözetimsiz, uzaktan ve internet tabanlı (online) olarak 18 Mayıs Pazartesi günü 09:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için http://ydl.karabuk.edu.tr web adresini takip etmeleri önemle rica olunur.

 
Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz TC Kimlik numaranızdır.
 
Sınava erişmek için: http://sinav.karabuk.edu.tr/
 
Dikkat! Sisteme giriş yapamazsanız, OBS sistemine giriş yaparak TC Kimlik numaranızı kontrol ediniz.

------------
*Herhangi bir nedenden dolayı bu derslerin sınavlarına giremeyen veya sorun yaşayan öğrenciler tarihi daha sonra duyurulacak olan Bütünleme sınavına girebileceklerdir. Ayrıca telafi sınavı olmayacaktır.