2022- 2023 Akademik Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi


Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Grafik Tasarımı, Resim ve Endüstriyel Tasarım Bölümleri tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

 

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde Resim Bölümü, Grafik Tasarımı Bölümü ve Endüstriyel Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen sergiye Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok, “Her yıl Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemiz tüm bölümleriyle birlikte bir önceki yılın ürünlerini, öğrencilerimizin çalışmalarını her yıl geleneksel olarak hem yılın açılışında, çoğu kez de sonunda iki kere olmak üzere sergiliyoruz. Şu anda Endüstriyel Tasarımı öğrencilerimizin çalışmalarının olduğu alandayız, zemin katta da Resim Bölümü ve Grafik Tasarımı öğrencilerinin çalışmaları sergileniyor. Birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin çalışmalarına yer vermeye çalışıyoruz. Geçen sene online eğitimde olduğumuz için istediğimiz ölçüde olamaz demiştik ama hiç öyle olmadı. Çok etkili ve güzel bir sergi açılışı yaptık. Ben buradan bütün sorumlu olan öğretim elemanı ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum, çok güzeldi” diye konuştu.

 

Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sonucunda ortaya çıkan projeler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Karabük Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü