2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisi
Üniversitemiz Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan serginin açılışı yapıldı.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde gerçekleşen sergilerin açılışında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gökkaya ile Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat: Öğrencilerimizin çalışmaları gurur verici

Sergileri gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Raşit Esen'e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Polat, Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü öğrencilerinin yeteneklerini bizzat yerinde gördüğünü ve çok etkilendiğini belirterek “Projeler gerçekten gurur verici” diye konuştu.

Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü olarak 2012’de ilk defa öğrenci aldıklarını dile getiren Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Raşit Esen de son sınıf öğrencilerinin sergide yer alan çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek sergilerin önümüzdeki yılda da devam edeceğini belirtti.